2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II. (BAHAR) YARIYILI MAZERET SINAVI
30 Nisan 2021 | 16:30

Gazi Üniversitesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı II. (Bahar) Yarıyılı Çevrim İçi Ara Sınav Uygulama Esasları uyarınca Mazeret Sınavları Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS) üzerinden sınav aktivitesi kullanılarak yapılabilecektir. Ölçme ve değerlendirme etkinlikleri her bir Akademik Birimin ilgili Kurullarınca alacağı kararlar göz önünde bulundurularak çevrim içi sınavın yanı sıra performans görevi, ödev, proje gibi alternatif etkinliklerle de gerçekleştirilebilir.

Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (GUZEM) tarafından yönetilen Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS) üzerinden tamamen çevrim içi ortamda yapılacak olan Mazeret Sınavları 03-09 Mayıs 2021 tarihleri arasında tamamlanacaktır.

Fakültemizde 12-25 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılan ara sınavlara mazeretleri nedeniyle katılamayan aşağıda tabloda bildirilen öğrencilerin talepleri Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 14. maddesi ile Gazi Üniversitesi Haklı ve Geçerli Nedenler Yönergesinin 6. maddesi uyarınca incelenmiş olup, 28.04.2021 tarih ve 017/001 sayılı Fakültemiz Yönetim Kurulu Kararı ile taleplerinin uygun olduğuna karar verilmiştir.

03-09 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak olan sınavlarla mazeret hakkı verilmesi uygun görülen öğrencilere ait liste için tıklayınız.