Lisansüstü Öğrencilerinin Dikkatine!!!
2 Nisan 2020 | 18:44

GAZİ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Öğretim ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü tarafından gelen yazı gereği "tezlerin konu, nitelik ve mahiyetlerinin müsait olması, ayrıca tezlerine uzaktan öğretimle devam etme imkânı bulunması durumunda tez döneminde öğretimlerine devam edebilmeleri ile kayıt dondurma işleminden yararlanıp yararlanamayacağı hususlarında ilgili tez danışmanının görüşü alınarak belirlenmesi" ifadesi uyarınca işlem tesis edilebilmesi için bu sürecin ayrıca değerlendirilmesi gerektiğine kanaat getirilmiştir.

Kayıt dondurma süreci uzun süreceğinden tez hazırlık, tez çalışması ve dönem projesi gibi danışman ve öğrencinin birebir yürütebileceği derslerin ve tez konusu ile ilgisi nedeniyle seminer dersinin Uzaktan Eğitim Sistemine işlenmemesi kararına varılmıştır.

Hâlihazırda tez hazırlık, tez çalışmaları, Seminer ve dönem projeleri öğretim üye ve öğrencilerimizin farklı iletişim araçlarını kullanarak devam ettirmelerinde bir engel bulunmamaktadır.