Bir Dilek Yetmez" İsimli Çevrimiçi Konferans Gazi Eğitim Fakültesi ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalımızın Organizasyonuyla Gerçekleştirilmiştir.
24 Nisan 2021 | 18:33

Dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasında gösterilen, Avrupa Parlamentosu Uluslararası Lider Kadın Ödülü Sahibi Gazi Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı mezunumuz Dilek LİVANELİ Öğretmenimizin 24 Nisan 2021 saat 15.00'da  konuk olduğu çevrimiçi konferansa;

Gazi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Musa YILDIZ,

Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Bekir BULUÇ,

Gazi Üniversitesi Eğitim Öğretim ve Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. İhsan KALENDEROĞLU,

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mahmut SELVİ,

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Sayın Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Sayın Doç. Dr. Serkan KOŞAR,

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölüm Başkanı ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rabia SARIKAYA,

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi  Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Öğretim Üyesi Kemal KÖKSAL hocalarımız ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı lisans öğrencileri ve mezunları katılmıştır. Ayrıca Gazi Üniversitesi ve farklı üniversitelerden akademisyenler, öğretmenler, Gazi Eğitim Fakültesi'nin farklı branşlarında okuyan öğrenciler ve mezunlarımız katılmıştır.

Katılımın 300 kişiyi geçmesi  nedeniyle etkinlik Gazi Üniversitesi resmi youtube kanalından da canlı olarak yayınlanmıştır. Etkinliğe canlı olarak katılamayanlar YouTube linkinden izleyebilirler.

 

   

 

background image