Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Dönem Sonu Toplantısı Öğretim Elemanları ve Öğrencilerin Katılımıyla Gerçekleştirildi.
16 Haziran 2022 | 11:35

Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Dönem Sonu Toplantısına öğretim elemanları ve öğrenciler katılmıştır. Toplantı, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rabia SARIKAYA’nın açılış konuşmasıyla başlamıştır. Ardından Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Akreditasyon sürecine dair genel bir değerlendirme ve teşekkür konuşması yapan Prof. Dr. Rabia SARIKAYA; Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı’nın öğrencisi ve öğretim elemanıyla büyük bir aile ve zengin bir kurum hafızasına sahip olduğunu belirtmiştir. Akreditasyon sürecinde kapsamlı bir çalışma ile hem öğrencilerin hem de öğretim elemanlarının emeklerinin çok önemli olduğu vurgusu yapılmıştır. Bu kapsamda öğrenci ve öğretim elemanlarına Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rabia SARIKAYA tarafından teşekkür belgesi takdimi yapılmıştır.

Dönemle ilgili genel değerlendirmelerini sunan öğrenciler genel olarak kendilerini çok şanslı hissettiklerini ve Gazi Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalının bir aile gibi olduğu vurgusunu yapmışlardır. Ayrıca bu yıl mezun olan öğrenciler ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirtirlerken, Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rabia SARIKAYA mezun olduktan sonra da iletişimi koparmamalarını ve istedikleri zaman ulaşmaları hususunda çekinmemelerini belirtmiştir. Toplantı sonuna doğru Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rabia SARIKAYA yeni dönem için yüz yüze ve online olarak farklı etkinliklerin düzenlenmeye devam edeceğini, bu etkinlikler için öğrencilerin önerilerinin önemli olduğunu belirtmiştir. Samimi bir ortamda yürütülen dönem sonu değerlendirme toplantısı öğrenci ve öğretim elemanlarının hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son bulmuştur.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1