Cumhuriyetimizin 100. Yılının Öğretmenler Günü Münasebetiyle Dekanlık Yönetimi ve Öğrencilerimizle Anıtkabir’i Ziyaret Ettik
27 Kasım 2023 | 13:23

Cumhuriyetimizin 100. yılının Öğretmenler Günü münasebetiyle, Dekanlık Yönetimimiz, Öğretim Elemanlarımız, idari personelimiz ve öğrencilerimizle birlikte Başöğretmen ATATÜRK’e saygı, sevgi, rahmet,  minnet ve özlem duygularıyla Anıtkabir ziyaretinde bulunduk.

Anıtkabir ziyareti için Rektörlük A Kapısından kaldırılan dört otobüsle hareket edildi. Anıtkabir ziyareti Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Prof. Dr. Serkan KOŞAR’ın öncülünde Anıtkabir “Arslanlı Yol” da başlayan yürüyüşün ardından, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin Atatürk’ün mozolesine çiçek bırakması ve Anıtkabir’in farklı kısımlarında yapılan fotoğraf çekimlerinden sonra ardından otobüslere binilerek Merkez Yerleşkeye dönüş yapılmasıyla tamamlandı.

anıtkabir-1anıtkabir-1anıtkabir-1anıtkabir-1anıtkabir-1anıtkabir-1

-1 -1