Fakültemizde TÜBİTAK 2209 - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Hazırlıkları Kapsamında Proje Yazma Atölye Çalışması Gerçekleştirildi
11 Kasım 2023 | 12:30

TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı hazırlıkları kapsamında fakültemiz  öğrencileriyle proje yazma atölye çalışması yapıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ'nin açış konuşmalarını yaptığı ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Serkan KOŞAR'ın da yerinde takip ettiği, Prof. Dr. Sedef CANBAZOĞLU BİLİCİ, Doç. Dr. Hasan EŞİCİ ve diğer Öğretim Üyelerimizin rehberliğinde Fakültemizin Hersek Binası Yemekhane Katında 9 Kasım 2023 Perşembe günü gerçekleştirilen atölye çalışması öğrencilerimizin yoğun ilgisi ile oldukça verimli geçti. Atölye çalışmasına anabilim dalımız öğtim elemanları ve öğrencileri de katılım sağlamışlardır.

2209a-12209a-1