Michigan State Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Douglas Keith Hartman, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ve Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Selvi'yi Ziyaret Etti
28 Ağustos 2023 | 09:30

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Programları Başkanlığınca (BİDEB) yürütülen “2221 Konuk veya Akademik İzinli (Sabbatical) Bilim İnsanı Destekleme Programı” kapsamında hazırlanan “Bilimsel Araştırma Odaklı Dijital Okuryazarlık Programının Lisansüstü Öğrencilerin Araştırma Tutumlarına, Dijital Okuryazarlık Özyeterliklerine ve Dijital Araştırma Becerilerine Etkisi” adlı proje çerçevesinde konuk bilim insanı (araştırmacı) olarak Türkiye’ye Michigan State Üniversitesinden (ABD) davet edilen Prof. Dr. Douglas Keith Hartman, 22 Ağustos’ta Türkiye’ye gelerek Ana Bilim Dalımızda proje çalışmasına başladı.

Prof. Dr. Douglas Keith Hartman, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Selvi ve Proje Yürütücüsü Ana Bilim Dalımız öğretim üyesi Prof. Dr. Hayati Akyol ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarette, Prof. Dr. Douglas Keith Hartman, proje çalışması kapsamında Üniversitemizde olmaktan memnuniyet duyduğu dile getirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, nazik ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Douglas Keith Hartman’a teşekkür etti.

Prof. Dr. Douglas Keith Hartman-1Prof. Dr. Douglas Keith Hartman-1