Sınıf Eğitimi Topluluğumuz Gençlik ve Spor Bakanlığı İşbirliğiyle Düzenlenen Proje Kapsamında Hatay/Kumlu Atatürk İlkokulunu Ziyaret Etmiştir.
19 Aralık 2023 | 17:16

Gazi Üniversitesi Sınıf Eğitimi Topluluğumuz Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle 16 - 17 Aralık 2023 tarihinde Hatay ili Kumlu ilçesindeki Atatürk İlkokulu'na sosyal sorumluk projesi kapsamında bir ziyaret gerçekleştirmiştir. Bu projeyle depremden etkilenen öğrencilere manevi bir destek sağlamak amaçlanmıştır.

Proje kapsamında öğrencilerimiz iki gün boyunca okulda bulunmuşlardır. Bu iki günlük süre boyunca okula kitap bağışında bulunulmuş, sınıf kitaplıkları onarılmış, öğrencilere kırtasiye desteği sağlanmış, okulun bahçe ve duvarları renklendirilmiş ve öğrencilerle çeşitli  çocuk oyunları oynanmıştır.

Proje sonunda okuldaki öğretmenlerinin her birine  anabilim dalı mezunumuz Dilek Livaneli’nin “Bir Dilek Yetmez” kitabı hediye edilmiştir. Ayrıca okuldaki öğrenciler bu projeden dolayı çok mutlu olduklarını ifade etmişlerdir.

Bu proje kapsamında işbirliği ve desteklerinden ötürü T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığımız görevlilerine ve Gazi Üniversitesi Sınıf Eğitimi Topluluğu üyelerimize teşekkür ederiz.

-1 -1 -1 -1 -1 -1
background image