Prof. Dr. Douglas Keith Hartman tarafından Anabilim Dalımızda "Türkçe Eğitiminde Eleştirel Düşünme ve Yazma Becerilerinin Geliştirilmesi: Yapay Zekâ Çağında Öğretim” adlı konferans verilmiştir.
5 Aralık 2023 | 22:30

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Programları Başkanlığınca (BİDEB) yürütülen “2221 Konuk veya Akademik İzinli (Sabbatical) Bilim İnsanı Destekleme Programı” kapsamında hazırlanan “Bilimsel Araştırma Odaklı Dijital Okuryazarlık Programının Lisansüstü Öğrencilerin Araştırma Tutumlarına, Dijital Okuryazarlık Özyeterliklerine ve Dijital Araştırma Becerilerine Etkisi” adlı proje çerçevesinde konuk bilim insanı (araştırmacı) olarak Michigan State Üniversitesinden (ABD) Prof. Dr. Douglas Keith Hartman, Anabilim Dalımızda akademik çalışmalarda bulunmuştur.

Projenin sonunda Prof. Dr. Douglas Keith Hartman tarafından 04.12.2023 saat 09.30 da F Blok Konferans Salonunda "Türkçe Eğitiminde Eleştirel Düşünme ve Yazma Becerilerinin Geliştirilmesi: Yapay Zekâ Çağında Öğretim” adlı konferans verilmiştir.

Konferansa Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Temel Eğitim Bölüm Başkanı ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rabia SARIKAYA, TÜBİTAK 2221 Proje Yürütücüsü ve Anabilim Dalımız öğretim üyesi Prof. Dr. Hayati AKYOL'un yanı sıra çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenciler katılım sağlamışlardır.

Konferans Sayın Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ'nin,  Prof. Dr. Douglas Keith Hartman' a teşekkür belgesini takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son bulmuştur.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
background image