Anabilim Dalımız Tarafından "Araç Temelli Bilimsel Gözlem Yoluyla Görünmeyeni Keşfetme" İsimli Çevrim İçi Etkinlik Düzenlenmiştir.
15 Mart 2024 | 13:44

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı tarafından organize edilen “Araç Temelli Bilimsel Gözlem Yoluyla Görünmeyeni Keşfetme" İsimli Çevrim İçi Etkinlikte Mangold International GmbH Satış Departmanı Birim Başkanı Sayın Reinhard GRASSL konuşmacı olarak yer almıştır. Etkinlik Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin açılış konuşmasıyla başlamıştır. Sayın Grassl konuşması esnasında katılımcılara yönelik anlık çeviri yapılmıştır.

Etkinliğe öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve lisansüstü öğrencilerinin yanında lisans öğrencileri de katılım göstermişlerdir.